Her kan du se før/etter bilder av møbler jeg har malt

Inspirasjonsbilder 1 - Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.
Inspirasjonsbilder 2 - Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.

Slate med svart voks

Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.

Produkter brukt:


Azur

Topplaten ble pusset ned og satt in med olje. Understellet ble malt 1 strøk med fargen Azur og pusset ned for å få det til å se slitt ut. Avsluttet med klar voks.

Produkter brukt:

Inspirasjonsbilder 3 - Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.
Inspirasjonsbilder 4 - Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.

Inspirasjonsbilder 5 - Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.
Inspirasjonsbilder 6 - Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.

Silky Yellow med svart voks

Skapet var i veldig dårlig stand. Jeg måtte lime, akrylere sprekker, og sparkle og pusse før jeg begynte å male. Jeg tok også vekk den lille boksen i skapet. Jeg malte 2 strøk med Silky Yellow, også glassdørene. Pusset litt for å få frem det hvite under. Avsluttet med klar og svar voks. Nye håndtak.

Produkter brukt:


Doves Tail

Dette lekre skapet er malt med fargen Doves Tail. Pusset med snapapir, for å få det litt slitt. Avsluttet med klar voks. Nye håndtak

Inspirasjonsbilder 8 - Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.
Inspirasjonsbilder 9 - Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.