Her kan du se før/etter bilder av møbler jeg har malt:)

Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.

Inspirasjonsbilder 1 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.
Inspirasjonsbilder 2 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.

Slate med svart voks

Skjenken ble først vasket godt med Super Solution. Malt 2 strøk med Slate. Pusset med pussepapir for å få den slitt. Avsluttet med klar og svart voks. Nye håndtak.

Produkter brukt:


Azur

Topplaten ble pusset ned og satt in med olje. Understellet ble malt 1 strøk med fargen Azur og pusset ned for å få det til å se slitt ut. Avsluttet med klar voks.

Produkter brukt:

Inspirasjonsbilder 3 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.
Inspirasjonsbilder 4 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.

Inspirasjonsbilder 5 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.
Inspirasjonsbilder 6 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.

Silky Yellow med svart voks

Skapet var i veldig dårlig stand. Jeg måtte lime, akrylere sprekker, og sparkle og pusse før jeg begynte å male. Jeg tok også vekk den lille boksen i skapet. Jeg malte 2 strøk med Silky Yellow, også glassdørene. Pusset litt for å få frem det hvite under. Avsluttet med klar og svar voks. Nye håndtak.

Produkter brukt:


Doves Tail

Dette lekre skapet er malt med fargen Doves Tail. Pusset med snapapir, for å få det litt slitt. Avsluttet med klar voks. Nye håndtak

Inspirasjonsbilder 7 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.
Inspirasjonsbilder 8 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.

Inspirasjonsbilder 9 - Trykk på rundingen midt på bildet og dra den til venstre og høyre for og se hele før og etter bildene.
Grønt kjøkken

Nydelig kjøkken i grønt:)

Først vasket jeg kjøkkenet grundig for skitt og fett. Så pusset jeg lett over, så jeg får litt spor i lakken. Da får malingen et enda bedre feste. Jeg malte tre tynne strøk. Mellom hvert strøk pusset jeg lett, og ventet 12 timer før neste strøk:)

Produkter brukt: