Hvordan gjør jeg det?

Fremgangsmåten

1. Aller først vasket jeg møblene godt for skitt og fett. Nordic Chic har kommet med en ny såpe som heter Prep & Clean, og

Grønt kjøkken
Hvordan gjør jeg det?

Fra mørkt til grønt og skjønt kjøkken!

På dette kjøkkenet har jeg brukt Nordic Chic Outdoor & More malingen. Det er en forseglet maling som kan brukes til våtrom, kjøkken, utendørs bruk

Hvordan gjør jeg det?

Hvordan påføre klar og farget voks

Usikker på hvordan du skal påføre voks? Jeg har laget 4 korte videoer om hvordan du skal gjøre det. Jeg har også laget en liten video der jeg viser deg hva du må gjøre hvis du syns det er for mye eller angrer på at du la på farget voks.

Hvordan gjør jeg det?

Kalkmaling – STEG FOR STEG

I dette innlegget tar jeg for meg, steg for steg, hvordan du enkelt kan pusse opp et møbel med Nordic Chic kalkmaling, og hvordan du oppnår de beste resultater. Jeg kommer også med noen råd og tips underveis:)

Male på stoff
Hvordan gjør jeg det?

Male på stoff? Ja, det kan du!

Med Nordic Chic kalkmaling kan du male på stoff. Det er enkelt, men du trenger en god dose tålmodighet. Ja jeg vet.. Det passer dårlig

Hvordan gjør jeg det?

Male med svamp

Visste du at du kan male med noe annet enn pensel? På denne skjenken har jeg malt med svamp fra havet. Det gir et unikt