Grønt kjøkken

Fra mørkt til grønt og skjønt kjøkken!

På dette kjøkkenet har jeg brukt Nordic Chic Outdoor & More malingen. Det er en forseglet maling som kan brukes til våtrom, kjøkken, utendørs bruk og møbler. Den er miljøvennlig, så den er VOC og løsemiddelfri. Den finnes i 13 forskjellige farger. Du kn se alle fargene her: Outdoor & More. På kjøkkenet brukte jeg fargen Dusty Green. Nederst i innlegget kan du se hvordan kjøkkenet så ut før:)

Slik gjorde jeg det:

Først tok jeg av alle håndtakene, og tok ned dørene. Så vasket jeg hele kjøkkenet godt for skitt og fett. Jeg liker og vaske med Nordic Chic prep & clean. Det er et miljøvennlig preparat konstruert for å tære gjennom fett og smuss. Når kjøkkenet ble tørt, pusset jeg lett over med pussepapir 120. Da lager jeg litt spor i lakken, og malingen får et enda bedre feste.

Jeg ønsket et glatt resultat, så jeg valgte Nordic Chic sin syntet pensel. Den er god og lett å male med, og gir svært lite penselstrøk.

Fra mørkt til grønt og skjønt kjøkken! 1 - På dette kjøkkenet har jeg brukt Nordic Chic Outdoor & More malingen. Det er en forseglet maling som kan brukes til våtrom, kjøkken, utendørs bruk og møbler. Den er miljøvennlig, så den er VOC og løsemiddelfri. Den finnes i 13 forskjellige farger. Du kn se alle fargene her: Outdoor & More. På kjøkkenet brukte jeg fargen Dusty Green. Nederst i innlegget kan du se hvordan kjøkkenet så ut før:)

Jeg malte tre tynne strøk, og mellom hvert strøk pusset jeg lett over med pussepapir 180. Jeg ventet også 12 timer mellom hvert strøk, slik at malingen får herde og feste seg godt.

På dette kjøkkenet brukte jeg akkurat en boks på 750ml:)
På steinveggen har jeg brukt fargen Muskat Nut, og forseglet med Top Coat.
Norgesglassene er malt med fargen Pink Icing.

Fra mørkt til grønt og skjønt kjøkken! 2 - På dette kjøkkenet har jeg brukt Nordic Chic Outdoor & More malingen. Det er en forseglet maling som kan brukes til våtrom, kjøkken, utendørs bruk og møbler. Den er miljøvennlig, så den er VOC og løsemiddelfri. Den finnes i 13 forskjellige farger. Du kn se alle fargene her: Outdoor & More. På kjøkkenet brukte jeg fargen Dusty Green. Nederst i innlegget kan du se hvordan kjøkkenet så ut før:)
Fra mørkt til grønt og skjønt kjøkken! 3 - På dette kjøkkenet har jeg brukt Nordic Chic Outdoor & More malingen. Det er en forseglet maling som kan brukes til våtrom, kjøkken, utendørs bruk og møbler. Den er miljøvennlig, så den er VOC og løsemiddelfri. Den finnes i 13 forskjellige farger. Du kn se alle fargene her: Outdoor & More. På kjøkkenet brukte jeg fargen Dusty Green. Nederst i innlegget kan du se hvordan kjøkkenet så ut før:)
Fra mørkt til grønt og skjønt kjøkken! 4 - På dette kjøkkenet har jeg brukt Nordic Chic Outdoor & More malingen. Det er en forseglet maling som kan brukes til våtrom, kjøkken, utendørs bruk og møbler. Den er miljøvennlig, så den er VOC og løsemiddelfri. Den finnes i 13 forskjellige farger. Du kn se alle fargene her: Outdoor & More. På kjøkkenet brukte jeg fargen Dusty Green. Nederst i innlegget kan du se hvordan kjøkkenet så ut før:)
Del dette innlegget