IMG 20201210 150132 727

Med Glaze Pearl kan du få møblene dine til å skinne:)

Det er utrolig enkelt og få dette nydelige perlemor skinnet i overflaten. Først malte jeg kommoden i Baby Rose, og så malte jeg et lag med Glaze Pearl. Og det var det, enklere blir det ikke:)

Med Glaze Pearl kan du få møblene dine til å skinne:) 1 - Det er utrolig enkelt og få dette nydelige perlemor skinnet i overflaten. Først malte jeg kommoden i Baby Rose, og så malte jeg et lag med Glaze Pearl. Og det var det, enklere blir det ikke:)

Glaze finnes i 2 ulike varianter. Glaze Clear og Glaze Pearl.

Glaze Pearl, som jeg har brukt på kommoden, er for å gi interiøret en herlig blingfølelse. Du kan male et strøk, slik jeg gjorde, eller du kan male et strøk og så tørke av med en lofri klut for å lage en transparent look som viser fargen i underlaget enda bedre. Den kan brukes på ubehandlet treverk eller over valgfri farge Nordic Chic Kalkmaling.

Glaze Clear brukes for å lage lasur i ønsket farge og kan blandes 1 del Nordic Chic Kalkmaling sammen med 5 deler Glaze Clear. Du kan tilføre litt vann for å få den tynnere i konsistensen og enda mer transparent. Mal på og tørk av på absorberende underlag for å fremheve strukturen.

Både Glaze Pearl og Glaze Clear passer ypperlig til å blandes med våre metalliske pulver, Fairy Dust, for å lage metallisk maling i flere farger.

Glaze kan forsegles med Nordic Chic Klar voks eller Topcoat for ekstra beskyttelse mot fukt og støt.

Del dette innlegget