IMG 20201210 150132 727

Med Glaze Pearl kan du få møblene dine til å skinne:)

Det er utrolig enkelt og få dette nydelige perlemor skinnet i overflaten. Først malte jeg kommoden i Baby Rose, og så malte jeg et lag med Glaze Pearl. Og det var det, enklere blir det ikke:)

Med Glaze Pearl kan du få møblene dine til å skinne:) 1 - Det er utrolig enkelt og få dette nydelige perlemor skinnet i overflaten. Først malte jeg kommoden i Baby Rose, og så malte jeg et lag med Glaze Pearl. Og det var det, enklere blir det ikke:)

Glaze finnes i 2 ulike varianter. Glaze Clear og Glaze Pearl.

Glaze Pearl, som jeg har brukt på kommoden, er for å gi interiøret en herlig blingfølelse. Du kan male et strøk, slik jeg gjorde, eller du kan male et strøk og så tørke av med en lofri klut for å lage en transparent look som viser fargen i underlaget enda bedre. Den kan brukes på ubehandlet treverk eller over valgfri farge Nordic Chic Kalkmaling.

Glaze Clear brukes for å lage lasur i ønsket farge og kan blandes 1 del Nordic Chic Kalkmaling sammen med 5 deler Glaze Clear. Du kan tilføre litt vann for å få den tynnere i konsistensen og enda mer transparent. Mal på og tørk av på absorberende underlag for å fremheve strukturen.

Både Glaze Pearl og Glaze Clear passer ypperlig til å blandes med våre metalliske pulver, Fairy Dust, for å lage metallisk maling i flere farger.

Glaze kan forsegles med Nordic Chic Klar voks eller Topcoat for ekstra beskyttelse mot fukt og støt.

Del dette innlegget
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email