Love Live & Dream

Slik lager Nadija(12) og Dina(11) sine egne bilder!

Dette bruker de:

Slik lager Nadija(12) og Dina(11) sine egne bilder! 1 - 1. Først maler de lerretet i ønsket farge. Her har jentene valgt Ruby Wine og Forrest. Så skal malingen tørkes. For at malingen skal tørke fortere bruker de hårføneren. NB! Utsetter du kalkmalingen for høy varme vil den krakkelere, noe som kan bli en ganske kul effekt. Men ønsker du ikke denne effekten, kan du ha hårfønere et stykke unna og i bevegelse hele tiden.
Nordic Chic kalkmaling, Top Coat (lakk), Fairy Dust, lerret, pensler, sjablonger og hårføner!

Slik gjør de det:

1. Først maler de lerretet i ønsket farge. Her har jentene valgt Ruby Wine og Forrest. Så skal malingen tørkes. For at malingen skal tørke fortere bruker de hårføneren. NB! Utsetter du kalkmalingen for høy varme vil den krakkelere, noe som kan bli en ganske kul effekt. Men ønsker du ikke denne effekten, kan du ha hårfønere et stykke unna og i bevegelse hele tiden.

Slik lager Nadija(12) og Dina(11) sine egne bilder! 2 - 1. Først maler de lerretet i ønsket farge. Her har jentene valgt Ruby Wine og Forrest. Så skal malingen tørkes. For at malingen skal tørke fortere bruker de hårføneren. NB! Utsetter du kalkmalingen for høy varme vil den krakkelere, noe som kan bli en ganske kul effekt. Men ønsker du ikke denne effekten, kan du ha hårfønere et stykke unna og i bevegelse hele tiden.

2. Når malingen har tørket legger de på ønsket sjablong. Teip den gjerne fast.

3. Så maler de med gullmalingen over sjablongen. Gullmalingen blander de selv. Den lager de ved å blande Top Coat (lakk) og Fairy Dust. Du kan også blande andre farger, som feks sølv. Se alle fargene her. I videoen under kan du se hvordan Dina lager gullmalingen.

Slik lager Nadija(12) og Dina(11) sine egne bilder! 3 - 1. Først maler de lerretet i ønsket farge. Her har jentene valgt Ruby Wine og Forrest. Så skal malingen tørkes. For at malingen skal tørke fortere bruker de hårføneren. NB! Utsetter du kalkmalingen for høy varme vil den krakkelere, noe som kan bli en ganske kul effekt. Men ønsker du ikke denne effekten, kan du ha hårfønere et stykke unna og i bevegelse hele tiden.

5. Når gullmalingen er tørr drar de av sjablongen. Tilslutt beskytter de bildet med ett strøk Top Coat. Top Coaten vil også fremheve fargen en nyanse.

Nordic Chic sine produkter er alle miljøvennlige og inneholder ingen giftstoffer, så den er perfekt å bruke som hobbymaling for både små og store:)

Slik lager Nadija(12) og Dina(11) sine egne bilder! 4 - 1. Først maler de lerretet i ønsket farge. Her har jentene valgt Ruby Wine og Forrest. Så skal malingen tørkes. For at malingen skal tørke fortere bruker de hårføneren. NB! Utsetter du kalkmalingen for høy varme vil den krakkelere, noe som kan bli en ganske kul effekt. Men ønsker du ikke denne effekten, kan du ha hårfønere et stykke unna og i bevegelse hele tiden.
Del dette innlegget