Screenshot 20200903 124636

Nordic Chic Outdoor & More

Dette er Nordic Chic sin utrolige populære, ferdig forseglede, alt-i-ett malingen. Med denne malingen trenger du ikke og avslutte med voks eller lakk tilslutt. Du kan bruke den både utendørs og innendørs. Og det er svært lett og få et glatt resultat:)

Nordic Chic Outdoor & More 1 - Dette er Nordic Chic sin utrolige populære, ferdig forseglede, alt-i-ett malingen. Med denne malingen trenger du ikke og avslutte med voks eller lakk tilslutt. Du kan bruke den både utendørs og innendørs. Og det er svært lett og få et glatt resultat:)
Her har jeg malt en furukommode i fargen Dusty Green.
Nordic Chic Outdoor & More 2 - Dette er Nordic Chic sin utrolige populære, ferdig forseglede, alt-i-ett malingen. Med denne malingen trenger du ikke og avslutte med voks eller lakk tilslutt. Du kan bruke den både utendørs og innendørs. Og det er svært lett og få et glatt resultat:)
Dette møbelet er malt med fargen Doves Tail

Malingen er selvfølgelig miljøvennlig, uten VOC og er løsemiddelfri, akkurat slik som Nordic Chic kalkmaling er:)

Foreløpig kan den fås i fire forskjellige farger; Whipped Cream, Concrete Jungle, Dusty Green og Doves Tail. Malingen er silkematt.

Outddor & More malingen er svært godt egnet til å bruke på våtrom eller kjøkken. Jeg malte et kjøkken med denne malingen i fargen Dusty Green. Du kan se, og lese fremgangsmåten på hvordan jeg gjorde det her:

Del dette innlegget
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email